Zwemvijvers en zwembaden

Zwemvijvers

Met een zwemvijver combineer je het plezier van zwemmen in je eigen tuin met de natuurlijke uitstraling van een vijver. Een absolute meerwaarde voor jouw droomtuin! Ze zijn er in alle vormen en maten, van grillig tot strak, van 100 procent natuurlijk tot een hybride zwemvijver of biopool. Samen gaan we op zoek naar een oplossing op maat van jouw stijl en budget.

Ook voor de verwarming, meestal met warmtepomp, en geïntegreerde verlichting kan je op ons rekenen. Een strakke afwerking met boordstenen, een aanpalend terras in hout of bijpassende beplanting: we gaan voor een totaalplaatje dat helemaal klopt. Bovendien wees onderzoek uit dat zwemvijvers aardig wat bijdragen aan de biodiversiteit. Je schenkt dus niet alleen ontspanning aan jezelf en je naasten, maar geeft ook de natuur een welgekomen duwtje in de rug.

Natuurlijk genieten

Een zwemvijver in de tuin is het hele jaar door genieten. In het voorjaar en de zomermaanden staat hij garant voor verfrissing en eindeloos waterplezier, daarbuiten is het een natuurlijk element en een rustpunt in de tuin.

Dankzij een aparte plantenzone voor de filtering zwem je in natuurlijk en helder water zonder chloor of andere chemicaliën. Te midden van het groen. Een unieke ervaring.

Genieten van je zwemvijver

Een zwemvijver is een heerlijke plek om te genieten van de natuur.
Je kunt er heerlijk zwemmen, zonnen, vissen en nog veel meer.
Het water is meestal helder en fris, waardoor je optimaal kunt genieten van de momenten die je doorbrengt in je zwemvijver.
De rust die je ervaart als je in je zwemvijver zwemt of vist, is onbeschrijfelijk. Je hoort alleen het geruis van het water en de geluiden van de vogels.
Het is de perfecte plek om je hoofd leeg te maken en te ontspannen.

Zwembad in de tuin

Een eigen zwembad is niet langer voorbehouden voor de happy few. Voor elk budget is er een oplossing. Zo plaatst Tuinen Jona zowel monobloc zwembaden in epoxy, keramiek of polyester als bouwkundige zwembaden op maat. Met een afwerking in verschillende kleuren en materialen, met mozaïektegels, hout of staal. Alles is mogelijk om jouw droom waar te maken.

Naast het ontwerp en de inplanting in je tuin kan je ook de technische kant van de zaak aan ons team toevertrouwen: een energie- en budgetvriendelijke verwarming via warmtepomp, bijhorende verlichting en een degelijke afdekking met rolluik of afdekzeil. Ook de afwerking met boordstenen, een zonneterras of een poolhouse nemen wij graag op ons.

Totaalaanpak

Ga je met Jona Tuinen & Zwemvijvers in zee, dan zijn wij jouw centrale aanspreekpunt voor het volledige project. We staan in nauw contact met je tuinarchitect of gaan indien nodig voor jou op zoek naar de juiste persoon binnen ons netwerk. We adviseren, voeren uit en volgen op, zodat je zelf zorgeloos kan toekijken. Voor een piekfijn resultaat, binnen de vooropgestelde timing en het afgesproken budget.