Tuinaanleg

Tuinaanleg of landscaping

De tuin is het verlengde van je woning. Daarom is het voor Jona Tuinen & Zwemvijvers belangrijk om in de eerste fase van een samenwerking vooral te kijken en te luisteren. Heb je bepaalde wensen of een voorkeur qua stijl? Dan zet je tuinaannemer die om in een degelijk ontwerp: van Engelse tuin over een moderne stadstuin tot groen dakterras. Alles is bespreekbaar om jouw droomtuin werkelijkheid te maken.

Het overleg vooraf gebeurt al dan niet in samenspraak met je tuinarchitect. Heb je er geen? Dan selecteert Jonathan de architect die met zijn werk het dichtst aansluit bij jouw groene dromen. In ons netwerk hebben we dan ook ongetwijfeld de architect die perfect in jouw plaatje past. Daarna kan je zorgeloos uitkijken naar een vlotte uitvoering van je tuinproject, want Jona Tuinen & Zwemvijvers streeft naar perfectie. En dat resulteert in kwaliteit. Altijd.

Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner voor je tuinaanleg of tuinonderhoud in de buurt van de Oudenaarde? Neem dan zeker contact op met Jona Tuinen & Zwemvijvers en wij helpen je met veel plezier én vakmanschap verder. Zo pak je binnenkort uit met je piekfijne tuin!

Tuinonderhoud

In de tuin spendeer je quality time, met je gezin of vrienden. Dan wil je ook dat je tuin er piekfijn uitziet. En gezond is. Tuinaannemer Jonathan Goi van Tuinen Jona verzorgt wekelijks, maandelijks of op jaarbasis je tuin.

Je kan rekenen op een allesomvattend tuinonderhoud, waaronder het maaien van gras, het scheren van hagen, snoei- en hakselwerk, het rooien van bomen, het verticuteren van het gazon, bemesting en het verzorgen van bomen en planten. Niet te vergeten: de vormsnoei van buxus, coniferen en hagen met oog voor het kleinste detail. Want tuinieren, dat is vakmanschap.