1. Home
  2. Beregening

Beregening

Beregening, voor een groen gazon

Wie droomt er niet van: een groen gazon en een gezonde tuin boordevol kleur. Jaar in, jaar uit. Zonder dat je bij warm weer uren moet staan sproeien. Wij zijn er alvast van overtuigd dat een tuin er is om van te genieten. Met een doordacht beregeningssysteem ben je niet alleen zeker van een piekfijn gazon. Ook je haag, bloemen en planten zien er steeds gezond uit als je kiest voor een professionele beregening of irrigatie van je tuin.

Bespaar tijd, water én geld​

Laat je het besproeien van je gazon over aan een beregeningsinstallatie op maat van jouw tuin, dan bespaar je niet alleen tijd, maar ook water en dus geld. Bij het opmaken van het beregeningsplan wordt je tuin ingedeeld in zones, op basis van de beplanting. Door gericht te bewateren per zone verbruik je veel minder water. Het komt immers rechtstreeks terecht daar waar het nodig is: aan de wortel. Kies je voor een automatisch systeem, dan blijft je tuin ook in topvorm terwijl je met vakantie bent.

Van A tot Z​

Tuinen Jona is de partner bij uitstek voor een professionele beregening van jouw droomtuin. Van offerte tot uitvoering, bij ons kan je steeds rekenen op een doorgedreven kwaliteit en een persoonlijke service.

Vrijblijvende prijsofferte

We komen vrijblijvend bij je langs om samen de mogelijkheden te bespreken volgens jouw budget. We plaatsen beregeningssystemen in zowel nieuwe als bestaande tuinen, van kleine stadstuin tot ruime landschapstuin.

Beregeningsplan

Ga je akkoord met de offerte, dan tekenen we een beregeningsplan op maat uit. We houden hierbij rekening met de verschillende soorten planten en zetten in op verschillende sproeisystemen, zowel bovengronds als ondergronds, voor een efficiënt waterverbruik.

Installatie

Van het graven van sleuven, het leggen van leidingen tot het plaatsen van sproeikoppen en druppelslangen: we staan voor een professionele totaalaanpak van begin tot einde. We werken enkel met kwaliteitsproducten, waaronder Rain Bird en Hunter, twee toonaangevende merken op het gebied van tuinsproeiers.

Opvolging en onderhoud

Ook na installatie blijven we paraat voor de opvolging en het onderhoud van het systeem. Duikt er ooit een probleem op? Dan helpt Tuinen Jona je graag snel uit de nood.

Menu